Cykelløbet Sjælsø Rundt

Opdateret 7. august 2019

Tekst og foto: Daniel Fynsk

Trivsel er i 2019 en vigtig del af Københavns Politis strategi, og i Københavns Politis afdeling for økonomisk kriminalitet er trivslen i højsædet.

Udover eksklusive cocktail events, bådture, Zefside (bar) og fusionsfest syntes Louise Pernille Christensen og undertegnede, at der var brug for trivsel i form af et sportsligt arrangement.

Valget faldt på cykelløbet Sjælsø Rundt på 133 km søndag den 16. juni 2019.

Hurtigt blev der samlet et stærkt hold på 9 deltagere i form af hhv. Jesper Cederholm, Lasse S. Pedersen, Carsten Ilsvard, Peter Reisz, Jesper H. Hansen, Brian D. Mortensen, Louise P. Christensen, undertegnede og en civil ven.

Vi havde forinden to træningssamlinger, som foregik i høj sol og med medvind rundt på Amager.

Obligatorisk for træningerne og selve løbet var højt humør og sponsorerede cookies.

Desværre var der kort tid op til løbet en del afbud pga. skader og sygdom, hvorfor vi til slut var fem deltagere, som stillede til start.

Jeg havde forinden løbet søgt og modtaget støtte via Støtteforeningen PI-Københavns Venner.

Støtten blev brugt til energi før, under og efter løbet, så husk at støtte PI-Københavns venner og at søge støtte.

Løbet blev afviklet i glimrende vejr på trods af nattens skybrud, og heldigvis havde ingen af os nogen punkteringer, hvilket bestemt ikke var tilfældet for en stor del af deltagerne.

Vi blev splittet under løbet, men alle gennemførte i god stil.

Efter løbet blev der også tid til at løbets arrangør og tidligere professionel cykelrytter, Jens Veggerby, blev foreviget sammen med nogle af os.

Mange tak for turen, støtten og vores sponsorer.

Del siden