3 meget glade vindere af de flotte købmandskurve

Støtteforeningen – PI-Københavns Venners årlige bankospil

Tekst og foto: Mogens Voigts, formand

 

Torsdag den 12. oktober kl. 19.00 havde hele 92 medlemmer med pårørende taget imod invitationen til Støtteforeningen årlige bankospil, hvor de igen flotte gevinster var stillet klar til de heldige.

Der var pres på ved indgangen, hvor de mange deltagere skulle registreres, købe bankoplader og forsyne sig ved den opstillede bar med div drikkevarer og kanelsnegle.
Sidstnævnte gik som varmt brød.

Allerede efter formandens velkomst var stemningen helt i top, og man kunne så starte på de 12 spil + 3 ekstraspil med indlagte pauser

Det er klart, at ikke alle kunne vinde, men ”Bankokarl” gjorde hvad han kunne for at forsøge at fordele gevinsterne til så mange som muligt, hvilket ikke helt lykkedes, noget han skam også fik at vide efter spillet.

Gevinstuddelerne havde travlt med at uddele de mange gevinster, og det var tydeligt at se, at bestyrelsen i Støtteforeningen m.v. ikke er helt unge mere, for tempoet var sat betragteligt ned.
Også ”bankokarl” havde lidt problemer med at huske, at der også skulle uddeles vin på indgangsbilletten, men alle fik dog deres flasker.

Da vi nærmede os de 3 ekstraspil, steg stemningen til uanede højder, for nu var der mulighed for at vinde en af de 3 flotte købmandskurve, hver til en værdi af kr. 750,-

Kurvene var vanen tro sponsoreret af FL-Reklame – udgiveren af POLITIIDRÆT med 2 stk. og PI-København med 1 stk. og de var igen flot pyntet af PI-Københavns formand, Gunnar Nørager og hustru.
Tak til dem og også stor tak til sponsorerne.

Klokken blev igen næsten 22.30 inden vi var færdige, men alle klappede ad formandens afskeds tale, og deltagerne udtalte, at de allerede glædede sig til næste år.

Også stor tak til bestyrelsen og de frivillige, der igen var med til at gøre aftenen til en stor succes.