PI-København til maratonløb i Hamburg

Deltagerne var, Heidi Lis Rasmussen, Signe Christensen, Bojana Christensen, Charlotte Møller Rasmussen, Violetta Stæhr, Peter Emil Kristiansen, Poul Hartmann Moren, Kenneth Jensen, Kjeld Thorbøll og Jens Vuust Kristiansen

Opdateret 25. ma j 2015

Tekst og foto: Jens Vuust Kristiansen

En flok på 10 glade maratonløbere vil gerne starte med en stor tak til PI´s Københavns Støtteforening og PI´s Motionsafdeling for økonomisk støtte til en fantastisk oplevelse og vel gennemført maraton i Hamburg den 26. april 2015.

Vi var 10 forventningsfulde løbere, som havde besluttet, at vi i år ville prøve kræfter med Haspa Marathon Hamburg. Alle havde tidligere løbet maraton, nogle på højt plan og andre "kun" på motion/hyggeplan.
Størstedelen af deltagerne er ansat i vagtcentralen i København.

Turen var arrangeret af "Jeresrejser", og det var besluttet, at vi ville tage toget fredag, løbe søndag og toget hjem søndag aften - god plan, bortset fra, at DSB aflyste vores tog hjem fra Hamburg, og mange af deltagerne fik store udfordringer med trapperne, både på banegården, færgen og ind- og udstigning af busser.
Der var heldigvis nogle medrejsende, som fik nogle billige grin.

Løbet blev gennemført af alle deltagerne, nogle brugte længere tid på at nyde turen end andre, men alle havde en rigtig god oplevelse og et godt løb.
Haspa Marathon havde 30 års jubilæum, deltagelse af 19.088 løbere, heraf 2400 danskere.
Bedste dansker løb på 2:15,59 (Lars Budolfsen), dog ikke med i vores selskab.

Der skal lyde en meget klar opfordring til andre, om at deltage i et større løb - med streg under deltage. Det er en stadig fantastisk fornemmelse at sætte et mål, træne og endelig gennemføre et maraton, så er tiden faktisk underordnet.
Det kræver noget træning, men det giver rigtig god energi, både på det personlige plan, men også på det sociale niveau.
På trods af en til tider travl hverdag/arbejdsdag, så skal der lyde en opfordring til at få prioriteret træning - Det giver overskud.

Vores tur var en fornøjelse, både løbemæssigt og socialt. Det er allerede besluttet, at vi deltager i Barcelona Marathon 2016. Bare til inspiration:)